Stalen decoraties voor op kantoor of in huis

Wist u dat wij diverse soorten staalconstructies kunnen maken naast de trappen die wij leveren? Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de feestdagen stalen kerstbomen en paaseieren gemaakt ter decoratie voor op kantoor of in huis. Indien u zelf een leuk idee of ontwerp heeft dan is het eventueel zelfs mogelijk dat wij deze voor u kunnen maken in onbehandeld staal of RVS!

Stalen decoraties voor op kantoor of in huis

Hoe het maken van stalen decoraties ontstaan is

Kamphof Trappen en bouwconstructiebedrijf is vroeger begonnen als smederij waar veel staalconstructie zijn ontworpen en geproduceerd. Momenteel bestaat ruim 70% van ons werk uit het ontwerpen, produceren en monteren van diverse stalen trappen. Uit creativiteit of vraag vanuit de klant maken wij graag ook andere prachtige objecten die als decoratie gebruikt kunnen worden.

Andere staalconstructies voor particuliere en zakelijke klanten

Zowel voor particuliere als zakelijke klanten maken wij stalen objecten geheel naar wens, in samenspraak of volledig op maat. Een mooi voorbeeld is een anti reiger constructie die wij op maat hebben gemaakt. Eén van onze klanten had last van de vele reigers die zijn vijver leeg viste. Dit probleem mocht niet opgelost worden met het spannen van een net boven de vijver. aangezien het esthetische aspect van de vijver zeer belangrijk was. Vandaar dat wij een constructie hebben gemaakt met stalen pilaren rondom de vijver met gaas ertussen waardoor de reigers niet meer bij het water en dus de vissen kunnen!

Lees meer over het anti-reiger systeem

Stalen decoratie op maat laten maken

Geïnteresseerd geraakt door de vele stalen objecten en decoraties wat wij voor onze klanten kunnen maken? Graag bespreken wij de divers mogelijkheden op het gebied van onbehandeld staal of RVS! U kunt contact met ons opnemen door ons kantoor te bellen op 0528 241 234 of langs te komen in onze showroom in Pesse. U kunt ook een bericht achterlaten door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacten om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse in een maatwerk staalconstructie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende staalconstructies? Deel uw ideeën met ons!

Neem contact op