Stalen trapmodellen

Kamphof Trappen in Pesse is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist voor stalen trappen, stalen of rvs trapleuningen, balustrades, videhekken en bordessen. We vervaardigen zowel binnenhuistrappen, als buitentrappen. Moderne trappen die aan de meest recente richtlijnen en kwaliteitsnormen voldoen. Ook voor loopbruggen en diverse andere staalconstructies kunt u bij ons terecht.

Verschillende soorten trappen

Er bestaan heel veel verschillende soorten trappen. Wij hebben onze trapmodellen ingedeeld in categorieën. Elke categorie toont meerdere afbeeldingen van het trapmodel, zodat u een goede indruk krijgt van onze trappen. Wilt u meer foto’s bekijken? Neem dan een kijkje in ons portfolio voor een uitgebreid overzicht van trapmodellen die wij in het verleden voor diverse opdrachtgevers geconstrueerd en geplaatst hebben.

Nieuwe trap laten maken

Bij Kamphof Trappen kunt u terecht voor de meest uiteenlopende trapmodellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld, rechte trapmodellen, spiltrappen en design trappen. Wij produceren en plaatsen meer dan 9 verschillende trapmodellen bij particulieren en bedrijven. Voor een moderne trap die voldoet aan de eisen uit het bouwbesluit kunt u terecht bij Kamphof Trappen.

Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet met betrekking tot het uitzoeken van een trap en de technische voorschriften voor een trap.

Bekijk alle tips

Onderdelen van een trapmodel

Een trapmodel bestaat uit meerdere onderdelen. Sommige traponderdelen zijn essentieel en andere weer optioneel. Iedere trap heeft zo zijn eigen doeleinde en de klant haar eigen wensen. De specialisten van Kamphoftrappen luisteren graag naar uw wensen en geven u graag een passend advies over het gebruik van traponderdelen. Voordat een trap geproduceerd wordt maken wij een 3D tekening die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en bouwtechnisch verantwoord zijn. Zo komen wij samen met onze klanten tot maatwerk trapmodellen van de allerhoogste kwaliteit.

Hieronder vindt u een lijst met traponderdelen die u bij Kamphof Trappen kunt laten vervaardigen.

  • Trapboom (constructie waarop de trap rust)
  • Trapleuning
  • Traphek (hek langs de trap waarop de leuning is bevestigd)
  • Videhek (hek of balustrade bovenaan de trap)
  • Traptreden
  • Balusters (versierde spijlen of zuilen)
  • Bordes (platform dat een trap onderbreekt en waar de trap vaak van richting verandert)

Trap op maat?

Bij trappenfabrikant Kamphof heeft u keuze uit veel soorten en types trapmodellen. Staat het gewenste trapmodel niet tussen onze categorieën? Vul dan onderstaand contactformulier in en vertel ons uw wensen. Dankzij de vele jaren ervaring en de grote vakmanschap kunnen wij u een passend advies geven over een trapmodel op maat.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op