Middenboomtrap

Een middenboomtrap is een voorbeeld van een technisch hoogstandje binnen het vakgebied van het vervaardigen van trappen. Een middenboomtrap bestaat uit één trapboom die de treden in het midden ondersteunt. De boom wordt bovenaan en onderaan verankerd. Een middenboom kan van vrij eenvoudig, tot zeer luxe worden uitgevoerd.

Voorbeelden van een middenboomtrap

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van middenboomtrappen die wij hebben geplaatst.

Trap met middenboom, uitgevoerd met verschillende materialen

Kamphof Trappen beschikt over de apparatuur en de kennis om de stalen boom exact volgens ontwerp te buigen. Zo kunt u kiezen voor een rechte, met draai of kwatslag middenboomtrap. Als u deze keuze heeft gemaakt, kunt u vervolgens kiezen uit diverse soorten materialen. De constructie die de trap ondersteunt, de trapboom, is altijd van staal. De traptreden, de trapleuning en het traphek worden gemaakt van diverse soorten materialen, zoals:

  • Marmer
  • Verzinkt metaal
  • Allerlei houtsoorten zoals iroko, beuken, essen, ahorn, eiken en robunia
  • Glas
  • RVS
  • Staal
  • Middenboomtrap staal

Er is tegenwoordig veel vraag naar stalen trappen. Ook middenboomtrappen kunnen van staal worden gemaakt. Het geeft een stoere en industriële uitstraling, zeker als het van zwart staal is gemaakt. In een design interieur past een stalen middenboomtraap dan ook uitstekend.

Middenboomtrap traponderdelen

Wilt u een bordes een bijzondere trapleuning of een videhek voor uw middenboomtrap? Kijk dan eens bij onze traponderdelen. Wij zijn al meer dan 35 jaar de specialist in trappen en voorzien u van een professioneel advies, ook betreft de traponderdelen.

Bekijk alle traponderdelen

Meer weten over middenboomtrappen?

Wilt u meer informatie over onze middenboomtrappen of een offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Neem contact op