Portfolio

U vindt in ons portfolio een overzicht van een aantal trappen die Kamphof Trappen heeft geplaatst bij diverse klanten. Bekijk onze trappen voor een overzicht van alle soorten en types die wij kunnen leveren. Bekijk ook eens onze tips bij het kiezen van de juiste trap.

Soorten trappen

Van alle soorten worden stalen rechte trappen door ons het meest geplaatst. Dit stijlvolle type stalen trap is door zijn simpelheid een groot succes bij zowel bedrijven als particulieren. De mogelijkheden om een rechte trap naar uw wens te laten maken zijn eindeloos. Zo plaatsen wij deze trappen met houten, rvs en glazen traponderdelen. Ook voor de balusters, de treden en trapleuningen kunnen verschillende materialen gebruikt worden.

Andere trappen die wij regelmatig plaatsen zijn middenboomtrappen en brandtrappen. Een middenboomtrap is een voorbeeld van een technisch hoogstandje, deze bestaat namelijk slechts uit één trapboom die de treden in het midden ondersteunt. Brandtrappen zijn puur voor de veiligheid en kunnen in sommige situaties zelfs verplicht zijn.