Nieuwe trap Assen

Voor een nieuwe trap in Assen en omgeving is Kamphof Trappen dé betrouwbare partner. Al ruim honderd jaar zit het constructiebedrijf gevestigd in Pesse. En al ruim 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het vervaardigen van metalen tappen. Zodoende hebben wij in Assen en omgeving al vele trappen mogen plaatsen, zowel in bedrijfspanden als in woonhuizen. Dus als u in Assen woont, is de kans groot dat u al eens een Kamphof-trap heeft bewandeld. Ook voor u maken we graag een trap op maat.

Een metalen trap kopen in Assen?

De trappen die wij in onze eigen werkplaats fabriceren kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen. De keuze voor het materiaal, accessoires en model zijn allemaal onderdelen die komen kijken bij het maken van een maatwerk trap voor uw woning of bedrijfspand. Er zijn verschillende trapmodellen die ieder hun eigen kenmerken hebben. De keuze voor een middenboomtrap, een spiltrap of bijvoorbeeld een rechte trap is afhankelijk van de ruimte en de draaihoek waarin de trap moet worden geplaatst. De basis van onze trappen bestaat uit metaal. Metaal is sterk en tijdloos en combineert prima met andere materialen als hout of glas.

Waarom kiezen voor een trap van metaal?

Metaal wordt steeds vaker gebruikt om trappen mee te vervaardigen. Een trap van metaal is sterk en duurzaam en ook nog eens in elk type interieur toepasbaar. Wij garanderen dat de trap voldoet aan alle kwaliteitseisen die in het bouwbesluit staan.

  • De voordelen van een stalen trap ten opzichte van een houten trap:
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Minder lawaai en gekraak
  • Minder steunpunten nodig voor grote overbruggingen
  • Voor iedere interieurstijl op maat te maken

De prijs van een nieuwe trap?

Naast de afmetingen, draaihoek en andere technische specificaties zijn meerdere factoren van invloed op de uiteindelijke prijs van een nieuwe trap. Het model en de materialen wegen ook mee. Omdat wij een trap geheel p[ uw wensen kunnen afstemmen, is het lastig om de kosten van een nieuwe trap vooraf te bepalen. We maken graag een offerte voor u aan de hand van uw wensen. Neem daarvoor gerust contact met ons op via onderstaande formulier of kom langs in onze showroom in Pesse, ongeveer 25 km vanaf Assen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op