Nieuwe trap Hoogeveen

Nieuwe trap Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en bent u op zoek naar een nieuwe trap? Dan is Kamphof Trappen dé betrouwbare partner voor uw nieuwe trap! Wij zijn bekend in Hoogeveen en omgeving. Wij zitten al meer dan 100 jaar gevestigd in Pesse, in de nabijheid van Hoogeveen. Zodoende hebben wij al veel trappen in de omgeving van Hoogeveen af mogen leveren. In opdracht van architecten en aannemers vervaardigen wij voornamelijk metalen trappen, balustrades, hekwerken en andere maatwerk staalconstructies. Maar ook particulieren kunnen voor een trap terecht bij Kamphof Trappen.

Een metalen trap kopen in Hoogeveen?

De trappen die wij vervaardigen kunnen geheel worden afgestemd op uw wensen. De keuze voor het materiaal, accessoires en installatie zijn allemaal onderdelen die komen kijken bij het maken van een maatwerk trap voor uw woning of bedrijfspand. Kamphof Trappen is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist voor stalen trappen. De basis van onze trappen bestaat uit metaal, dit prima in combinatie met andere moderne materialen. De trappen die wij leveren zijn onder te verdelen in verschillende trapmodellen; als spiltrappenrechte trappendesign trappen en brandtrappen. De trappen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en afgewerkt, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Waarom kiezen voor een trap van metaal?

Metaal wordt steeds vaker gebruikt om trappen mee te vervaardigen. Een trap van metaal is sterk en duurzaam en ook nog eens in elk type interieur toepasbaar. De voordelen van een stalen trap ten opzichte van een houten trap zijn:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Minder lawaai en gekraak
  • Minder steunpunten nodig voor grote overbruggingen
  • Voor iedere interieur stijl op maat te maken

De prijs van een nieuwe trap?

We begrijpen dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor een trap. Dit kan nogal variëren, wat uw nieuwe trap kost is dus lastig te zeggen. Naast de afmetingen, draaihoek en andere technische specificaties dragen ook de materialen bij aan de uiteindelijke prijs. Een trap maken is vakwerk. De constructie moet precies passen in de ruimte. Aan de trap worden ook nog eens hoge eisen gesteld. Aan de hand van uw wensen maken we de tekening en vervolgens de trap. U kunt bij ons vrijblijvend informatie opvragen over de kosten en mogelijkheden. Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren. Onze showroom is zeer gunstig gelegen aan de A28, afrit 28 Ruinen/Pesse, vlakbij Hoogeveen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op