Stalen trappen

Stalen trappen worden toch alleen gebruikt in magazijnen, kantoren of fabrieken? Dat is een vraag die wij regelmatig horen bij Kamphof trappen. Stalen trappen hebben volgens velen een koele en sfeerloze uitstraling. Kamphof trappen laat u graag zien dat het ook anders kan!

Stalen binnentrap

Wij maken stalen trappen die binnen het interieur van uw woning, kantoor of appartement passen. Ze kunnen in diverse trapmodellen worden geleverd, zoals een stalen spiltrap of een stalen zwevende trap. Gaat u voor een industriële zilveren look of een strakke zwarte look?

Lees hier meer over de stalen binnentrap of bekijk de mogelijkheden van een stalen trap met bordes.

Met houten/eiken treden

Als u het framewerk van de trap van staal doet, kunt u er ook voor kiezen om een ander materiaal traptreden, trapleuning of traphek erin te laten zetten. Zo kunt u bij Kamphof Trappen kiezen uit bijvoorbeeld houten traptreden, een stalen trapleuning, een glazen traphek of een rvs videhek.

In een vrijblijvend gesprek, informeren wij u graag over onze mogelijkheden. Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken en vindt u ons showroom adres.

Stalen buitentrappen

Stalen trappen zijn ook uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Ze zijn sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Een stalen buitentrap wordt dan ook vaak als brandtrap gebruikt, ook wel vluchttrap genoemd. Zo hebben wij in ons portfolio al een aantal mooie stalen buitentrappen op mogen leveren, zoals de stalen brandtrap bij Promens Care.

Stalen trappen op maat

Al meer dan 35 jaar is Kamphoftrappen de nummer één in het ontwerpen en produceren van stalen trappen. De specialisten van Kamphof werken hard om uw wensen te vertalen naar een maatwerk stalen trap. Onze stappen:

  • In een vrijblijvend adviesgesprek worden alle eisen en wensen van de klant opgenomen.
  • Vervolgens gaan onze ontwerpers bezig met het vertalen van uw wensen naar een ontwerp die voldoet aan alle technische eisen en voorschriften.
  • Na akkoord van de klant zal de op maat gemaakte stalen trap in productie genomen worden.
  • Kamphof verzorgt ook de montage en het vervoer van de stalen trap.

De specialist in Stalen trappen

  • Al meer dan 35 jaar specialist in Stalen trappen
  • Professioneel advies
  • Lid van de Koninklijke Metaal Unie
  • Snelle levering en montage
  • Wij leveren stalen trappen aan particulier en bedrijven

Informatie aanvragen over Stalen trappen?

Wilt u meer informatie over de stalen trappen van Kamphof? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Neem contact op