Trapleuningen op maat

Trapleuningen zijn er in allerlei soorten en maten. Kamphof Trappen weet bij elke trap een passende leuning te maken. Trapleuningen kunnen van allerlei verschillende soorten materieel gemaakt worden. Vaak wordt er een combinatie van hout en metaal gebruik, maar dit zouden ook andere materialen kunnen zijn.

De hoogte van een trapleuning is erg belangrijk voor een goede en veilige ondersteuning. Een trapleuning heeft natuurlijk als doel de trap veilig te maken. Een trapleuning wordt vaak doorgetrokken over de balustrade van de trap.

Kamphof Trappen heeft zijn eigen ontwerpers in huis voor het ontwerpen van een leuning die volledig aansluit bij uw trap. De mensen die de leuning van de trap uiteindelijk realiseren hebben jarenlange ervaring met het maken van trapleuningen.

Stalen trapleuning

Een stalen trap kan uitstekend gecombineerd worden met een stalen trapleuning. Een stalen trapleuning geeft de trap een mooie, stoere en stevige uitstraling. Door haar uniekheid past een stalen trapleuning in elk interieur. Nog een voordeel van een stalen trapleuning is dat het ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk is!

RVS trapleuning

Trapleuningen worden steeds meer aangevraagd in RVS materiaal. RVS geeft de trapleuning een industriƫle look, wat de trapleuning direct stoer en robuust maakt. Kamphof Trappen biedt RVS trapleuningen van hoge kwaliteit. De trapleuningen zijn uitermate stevig en eventueel ook beschikbaar met een poedercoating. RVS trapleuningen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, bewerking en afwerking!

Zwarte trapleuning

Kamphof Trappen biedt veilige en kwalitatieve trapleuningen in verschillende vormen en materialen. Trapleuningen op maat zijn bij ons ook verkrijgbaar in de kleur zwart. De trapleuningen worden gekleurd met een topkwaliteit poedercoating. De matzwarte coatinglaag slijt daarom niet en geeft een perfecte afwerking. Kortom, een zwarte trapleuning maakt een designtrap net wat meer af!

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op