Stalen buitentrap

Kamphoftrappen is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist op het gebied van buitentrappen. Buitentrappen zijn beschikbaar in verschillende materialen, uitvoeringen en kleuren. Maar het belangrijkste is dat een buitentrap weerbestendig moet zijn. Maar moet het een designtrap worden? Of moet het juist een trap worden met veel functionaliteit? Het kiezen van de juiste trap is daarom erg lastig. Lees onze handige tips om te bepalen welke trap het beste past voor uw situatie.

Klik hier

Buitentrap als noodtrap

Wij bieden ook stalentrappen die dienen als brandtrap of vluchttrap. Brandtrappen kunnen in een noodsituatie van levensbelang zijn. Het is daarom erg belangrijk dat een brandtrap functioneel en toegankelijk is.

Bij een noodtrap is het van belang dat de traptreden erg veilig zijn. Een trap die buiten staat kan natte en door bladeren bedekte traptreden hebben, wat zorgt voor veel gladheid. Om gladheid te voorkomen bieden wij ook aluminium traptreden die veel worden toegepast bij een brandtrap. Bij de aluminium traptreden zit een anti-gladheid profiel in de plaat, zodat deze stroef blijft.

Stalen buitentrap op maat

Stalen trappen kunnen door ons geleverd worden in verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Voor elke ruimte is er wel een passende oplossing te vinden. Voor kleine ruimtes is een spiltrap een uitstekende trap die veel functionaliteit biedt. Terwijl de steektrap een populaire trap is voor grotere ruimtes. Graag willen weten welke trap in uw beschikbare ruimte past? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Designvolle buitentrap

Een buitentrap is een belangrijk onderdeel van de sfeer in uw omgeving. De afmeting, kleur en materialen spelen hierbij een belangrijke rol. Met onze kennis en vaardigheden willen wij u graag laten zien dat een buitentrap naast zijn functionaliteit ook erg designvol kan zijn. Om uw buitentrap meer karakter te geven leveren wij trappen in verschillende kleuren en materialen. Met de combinatie van hout en metaal geeft u uw trap een zeer unieke uitstraling. Helemaal wanneer uw trap ook nog een combinatie heeft van bijzondere materialen en verlichting.

Meer weten over buitentrappen?

Om u persoonlijk te laten inspireren en te adviseren bent u van harte welkom in onze showroom. Voor overige vragen of advies over een passende buitentrap kunt u ook geheel vrijblijvend ons contactformulier invullen.

Neem contact op