Staalconstructies

Van oudsher is Kamphof in Pesse een smederij. In de smederij werden vele staalconstructies bedacht, ontworpen en gebouwd. Vaak op basis van de vraag en behoefte van de klant werd de staalconstructie op maat gemaakt. Volledig naar wens en oplossingsgericht. Later ging Kamphof zich specialiseren in metalen trappen, wat in principe ook staalconstructies zijn. De trappen zijn echter meer specialistische staalconstructies, die aan veel eisen moeten voldoen. Tegenwoordig bestaat zo’n 70% van onze werkzaamheden bestaat uit het vervaardigen van trappen.

Staalconstructies; ontstaan uit een probleemstelling van de klant

Nog steeds vervaardigen wij staalconstructies op aanvraag van verschillende klanten. Voor particulieren en bedrijven denken wij mee in een maatwerk oplossing. Vaak ontstaat de staalconstructie uit een probleemstelling van onze klant. De klant heeft al wel een idee van wat hij nodig is, maar kan het product niet kant en klaar op de markt verkrijgen. Wij slaan aan tekeningen, zodat er een staalconstructie ontstaat met de juiste eigenschappen.

Enkel stuk of serie productie

Soms is één exemplaar voldoende voor de klant. In andere gevallen kan het voorkomen dat de klant een afzetmarkt ziet, omdat de vraag bij meerdere bedrijven en personen bestaat. Kamphof treedt dan op als producent, die op aanvraag van de klant een serie produceert. De leverancier bedient vervolgens zijn eigen afzetmarkt.

Voorbeelden van maatwerk staalconstructies

Interesse in een maatwerk staalconstructie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende staalconstructies? Deel uw ideeën met ons!

Neem contact op