Bouwschragen

Wij kunnen alle soorten staalconstructies maken. Zo hebben wij ook bouwschragen ontwikkeld volgens eigen ontwerp. Deze bouwschraag is een begrip in de bouwwereld en wordt zowel in de professionele bouw als thuis door de handige doe-het-zelver gebruikt.

Uniek aan onze bouwschraag zijn de oersterke staalconstructie en de multifunctionaliteit. Bovendien zijn ze eenvoudig op te zetten, zodat u effectief, veilig en snel te werk kunt gaan.

bouwschragen

3 verschillende standen mogelijk

De bouwschragen zijn in 3 verschillende standen op te zetten. Zo werkt u altijd op de ideale werkhoogte. U kunt de bouwschraag staand, liggend of plat neerzetten. Zo ontstaan werkhoogtes van 130, 105 of 65 cm. Het draagvermogen is 400 kg.

Goedgekeurd door de arbeidsinspectie

Veiligheid staat voorop. Door de solide constructie en met een totaal draagvermogen van 400 kg kunt u veilig te werk gaan. Daarnaast zijn ze als enige in Nederland goedgekeurd door de arbeidsinspectie.

De mini-schraag

Wilt u niet langer gebukt door het leven, dan is de mini-schraag ook een goede optie. Deze handzame bouwschraag is 42 cm breed en 40 cm hoog.

De schragen zijn makkelijk op elkaar te stapelen.

Mini bouwschraag

Interesse in een maatwerk staalconstructie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verschillende staalconstructies? Deel uw idee├źn met ons!

Neem contact op