Nieuwe trap Beilen

Op zoek naar een nieuwe trap in Beilen of omgeving? Dan is Kamphof Trappen dé betrouwbare partner voor uw nieuwe trap! Wij leveren trappen in heel Nederland,  maar Beilen is bij ons om de hoek! Wij zitten al meer dan 100 jaar gevestigd in Pesse, dus zodoende hebben wij al vele trappen in Beilen en omgeving mogen plaatsen. Zowel bij bedrijven als bij particulieren plaatsten wij verschillende trapmodellen.

Een metalen trap kopen in Beilen?

De trappen die wij vervaardigen zijn in de basis opgebouwd uit metaal. Een trap bestaat uit meerdere onderdelen. Dankzij onze jarenlange ervaring met staalconstructies maken wij voor elke trap en situatie de juiste onderdelen. We kunnen de metalen trapconstructie combineren met andere materialen als glas of hout. De specialisten van Kamphof Trappen luisteren graag naar uw wensen en geven u graag een passend advies over het gebruik van traponderdelen. Voordat een trap geproduceerd wordt maken wij een 3D tekening die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en die bouwtechnisch verantwoord zijn. Zo komen wij samen met onze klant tot maatwerk trapmodellen van de allerhoogste kwaliteit.

Uiteenlopende mogelijkheden voor uw nieuwe trap

Kamphof Trappen is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist voor stalen trappen. Onze tekenaar kan een maatwerk trap voor u tekenen die geheel aan uw wensen voldoet. Er is keuze uit verschillende trapmodellen.; als spiltrappenrechte trappendesign trappen en middenboomtrappen. Vaak gaat de keuze gepaard met de ruimte waar we de trap moeten plaatsen. Laat u goed adviseren! De keuze voor het materiaal, accessoires en installatie maken uiteindelijk dat het uw trap wordt die perfect bij uw interieur past. De trappen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en afgewerkt, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

De voordelen van een stalen trap ten opzichte van een houten trap:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Minder lawaai en gekraak
  • Minder steunpunten nodig voor grote overbruggingen
  • Voor iedere interieurstijl op maat te maken

De prijs van een nieuwe trap?

We begrijpen dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor een nieuwe trap. De afmeting, draaihoek en technische facetten, alsook de materialen bepalen de uiteindelijke prijs. Wij kunnen vooraf heel goed een inschatting maken aan welke prijs u moet denken. Aan de hand van uw wensen maken we een offerte, een tekening en vervolgens de trap. Brengt u gerust eens een bezoek aan onze vraag online vrijblijvende informatie op over de mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op