Over Kamphof en onze werkwijze

Wanneer u een ruimte met sfeer wilt creëren, dan kan een mooi ontworpen trap daartoe bijdragen. Het ruim honderd jaar oude bedrijf, eens begonnen als smederij en constructiebedrijf, is alweer 35 jaar gespecialiseerd in de fabricage van stalen en rvs trappen bestemd voor kantoor- en winkelpanden, utiliteitsbouw, industrie en particuliere woningbouw.

Koninklijke Metaalunie

Architecten en aannemers kunnen voor trappen, trappenhuizen, hekwerken en diverse maatwerk staalconstructies bij ons terecht. Kamphof Trappen is lid van de Koninklijke Metaalunie.

De maatwerk trap voor u

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van trappen. Bent u op zoek naar een maatwerk trap, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hebt u goede ideeën of heeft u specifieke wensen, wij maken graag kennis met u. Wij helpen u bij het uitwerken van uw idee. Of het nu een stalen of RVS trap is, voor kantoor of particuliere woningbouw. Voor onze opdrachtgevers komen wij graag tot creatieve ideeën, waarbij verschillende nieuwe materialen worden gebruikt. Wat dacht u bijvoorbeeld van glazen elementen of glazen traptreden. Ook de toepassing van X-Tend gaas kan uw trap tot een echte blikvanger maken. Eens van gedachten wisselen? Laat het ons weten.

Persoonlijk ontwerp van uw designtrap

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het fabriceren van de trap, wordt er eerst een 3d-tekening gemaakt. Op deze manier ziet u precies hoe uw trap er uit komt te zien. Daarnaast hebben wij dan de exacte maten voor het ontwikkelen van de trap. Heeft u op- en aanmerkingen over de tekening, dan horen wij dit graag. Zo komen wij tot een tevreden opdrachtgever in maatwerk projecten.

Technische realisatie van uw trap

Bent u tevreden met het ontwerp van uw trap, dan zullen wij beginnen met het fabriceren van uw trap. Wij hebben hiervoor vakkundig personeel in dienst met jaren ervaring. Onze mensen worden daarnaast regelmatig bijgeschoold. Onze specialisten nemen de verantwoording voor de realisatie van de trap. Zo wordt het RVS of staal gelast, gemonteerd en worden er eventueel andere componenten bevestigd. Door het complete proces van trapontwerp tot montage in eigen huis uit te voeren is de kwaliteit gewaarborgd.

De laatste stap voor een perfecte trap

In de laaste fase gekomen van het proces wordt de trap aan u uitgeleverd. Het moment van levering en plaatsing zal met u als opdrachtgever overeengekomen worden. Onze mensen dragen vervolgens zorg voor exacte plaatsing van de trap binnen uw locatie. De trapmontage vindt plaats en wij geven u de laatste adviezen voor eventueel onderhoud van de trap.

Gericht op service en een langdurige relatie

Mocht u na oplevering vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij vinden het aanbieden van service erg belangrijk. Niet voor niets hebben wij langdurige relaties met opdrachtgevers als architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Maak van uw trap een blikvanger die niet onopgemerkt blijft en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en brengen dit graag onder uw aandacht.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op