X-TEND gaas als traphek of balustradevulling

Kamphof Trappen biedt sinds enige tijd ook de mogelijkheid om X-TEND gaas toe te passen als balustradevulling voor een traphek. Hiermee kunnen prachtige gaashekken worden gemaakt die bestaan uit verschillende soorten roestvrijstalen kabels. De kabels worden bij elkaar gehouden door sterke rvs draadklemmen.

Het X-TEND roestvast stalen kabelnet is een zeer sterke constructie met een bijzonder modern design. Het kabelnet is beschikbaar in diameters van 1 mm, 1.5 mm, 2 mm, 3 mm en 4 mm. Mogelijke maaswijdtes variëren van 25 mm tot maximaal 200 mm. Grotere maaswijdtes zijn ook mogelijk, maar afhankelijk van de gekozen kabeldiameter.

Het is ook mogelijk om het X-TEND gaasnet met LED-verlichting te combineren. Op elke klem wordt dan een LED lamp gemonteerd. De LED lampen kunnen gezamenlijk zelfs een beeld, tekst of een combinatie daarvan tonen.

Een voorbeeld en foto’s van een X-TEND project dat wij uitgevoerd hebben, vindt u op de website van Kabel Design. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op