Traptekening laten maken

Wanneer u zelf een trap wilt ontwerpen of laten maken, vraagt het ontwerp voor de trap om specifieke kennis. Daarom wordt er eerst een traptekening gemaakt. Als de traptekening goed is wordt deze gebruikt als uitgangspunt bij de bouw van een trap. Alle trappen, ook zelfgebouwde trappen, dienen te voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Bij Kamphof Trappen wordt elke trap ontworpen en geplaatst volgens de regels van het Bouwbesluit.

Traptekening vanuit bouwplattegrond bij nieuwbouw

Aan de hand van een bouwplattegrond kan een trap in aanzicht eenvoudig geconstrueerd worden. Verschillende soorten trappen zoals rechte steektrappen, middenboomtrappen en kwartslagtrappen kunnen worden overwogen, Aan de hand van de bouwplattegrond van de woning wordt gekeken welke trap bij uw situatie past. Aan de hand van uw wensen en de eisen voor het bouwen van een trap wordt de traptekening gemaakt.

Traptekening bij verbouwing

Ook kan het natuurlijk voorkomen dat u in een bestaande situatie een nieuwe trap wilt plaatsen. Wanneer u uw huidige trapmodel wilt vervangen voor een vergelijkbaar model of juist een ander model wilt kiezen om ruimte te besparen is het ook noodzakelijk om een traptekening te maken. Het is belangrijk dat de alle afmetingen worden nagemeten. Kamphof Trappen kan de maten opnemen en een traptekening voor de nieuwe trap verzorgen. Aan de hand van de traptekening kan vervolgens de daadwerkelijke trap worden geproduceerd. Kamphof doet dit in haar eigen productiehal.

Waarom kies je voor een trap van Kamphof?

  • Al meer dan 35 jaar specialist in trappen
  • Professioneel advies
  • Lid van de Koninklijke Metaal Unie
  • Snelle levering en montage
  • Wij leveren trappen aan particulier en bedrijven

Ook een traptekening laten maken?

Wilt u bij Kamphof Trappen een traptekening laten maken, of bent u geïnteresseerd in advies over traptekeningen, trapgatmaten en verdere technische details? Dan kunt u online direct contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op