Stalen trap

Bij Kamphof Trappen kunt u al meer dan 35 jaar terecht voor de meest uiteenlopende modellen stalen trappen. Zo hebben wij bijvoorbeeld rechte trapmodellenspiltrap modellen of designtrap modellen. Naast stalen trappen, leveren wij ook stalen of rvs trapleuningen, balustrades, videhekken, bordessen, loopbruggen en diverse andere kleine staalconstructies. Wij produceren en plaatsen verschillende stalen trapmodellen bij particulieren en bedrijven.

Stalen trappen worden veelal gebruikt voor industriële doeleinden, wat vaak de reden blijkt dat veel mensen liever geen stalen trap in hun interieur opnemen. Door gebruik te maken van verschillende materialen en afwerk mogelijkheden kunnen stalen trappen een mooie aanvulling zijn voor uw woning of bedrijfsruimte.

Modellen Stalen trappen

Waarom een stalen trap van Kamphof?

  • Al meer dan 35 jaar specialist in stalen trappen
  • Professioneel advies
  • Lid van de Koninklijke Metaal Unie
  • Snelle levering en montage
  • Wij leveren trappen aan particulier en bedrijven

Bij Kamphof Trappen weten wij als geen ander waar u op moet letten bij een stalen trap en welke constructies bouwtechnisch verantwoord zijn. Trappenfabriek Kamphof is dan ook een totaaloplossing voor bedrijven en particulieren die een nieuwe trap van metaal willen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces vakkundig, van design tot oplevering.


Wilt u meer informatie over stalen trappen?

Heeft u interesse in een stalen trap voor uw woning of bedrijfsruimte? Vul direct het formulier in en wij nemen contact met u op voor een volledig vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op