Maatwerk trappen

Maatwerk, dat is het fabriceren en plaatsen van een trap die geheel is afgestemd op uw wensen. De keuze voor het materiaal, accessoires en installatie zijn allen onderdelen die komen kijken bij het maken van een maatwerk trap voor uw woning of bedrijfspand. Kamphof Trappen in Pesse is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist voor stalen trappen. De trappen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en afgewerkt, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Stalen trap op maat

Stalen trappen maken wij op maat voor in uw bedrijfspand of als reguliere trap in uw woning. Deze trappen zijn in verschillende metalen te verkrijgen. De treden kunnen worden uitgevoerd in staal met verschillende opties, zoals bepaalde kleuren lak of vernis. De stalen constructie kan in de kale metaalkleur worden uitgevoerd, of worden gepoedercoat of geverfd. U kunt metalen trappen ook als buitentrap laten maken.

Maatwerktappen zelf samenstellen

Zo kunnen wij voor u een vaste trap op maat maken van RVS, ijzer of aluminium. Natuurlijk is uw keuze hierin volledig afhankelijk van uw eigen smaak en inrichting. Metalen trappen worden doorgaans geplaatst in modern ingerichte woningen. Door hun industriële karakter, lichte constructie en open gevoel geven ze elke ruimte een open en luchtige uitstraling. Door de verschillende traphekkentrapleuningen, soorten traptreden en verschillende balusters en balustrades die wij aanbieden, kunt u zelf de algehele uitstraling van de stalen trap op maat bepalen.

Waarom een metalen trap op maat?

Metaal wordt steeds vaker gebruikt om trappen mee te vervaardigen. Een trap van metaal is niet alleen erg sterk, maar ook in elk type interieur toepasbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld rechte trapmodellenspiltrap modellen of designtrappen. Wij produceren en plaatsen meer dan 9 verschillende trapmodellen bij particulieren en bedrijven. De voornaamste voordelen van een stalen trap ten opzichte van een houten trap zijn:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Minder lawaai door gekraak
  • Minder steunpunten nodig voor grote overbruggingen
  • Voor iedere interieur stijl op maat te maken

 

Waarom een maatwerk trap van Kamphof?

  • Al meer dan 35 jaar specialist in stalen trappen
  • Professioneel advies
  • Lid van de Koninklijke Metaal Unie
  • Snelle levering en montage
  • Wij leveren trappen aan particulier en bedrijven

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons formulier.

Neem contact op