Stalen trappen

Stalen trappen worden toch alleen gebruikt in magazijnen, kantoren of fabrieken? Dat is een vraag die wij regelmatig horen bij Kamphof trappen. Stalen trappen hebben volgens velen een koele en sfeerloze uitstraling. Kamphof trappen laat u graag zien dat het ook anders kan!

Wij maken stalen trappen die binnen het interieur van uw woning, kantoor of appartement passen. Zo kunt u bij Kamphof trappen kiezen uit bijvoorbeeld houten traptreden, een stalen trapleuning, een glazen traphek of een rvs videhek. In een vrijblijvend gesprek, informeren wij u graag over onze mogelijkheden. Via ons contactformulier kunt u een afspraak maken en vindt u ons showroom adres.

Stalen trappen op maat gemaakt

Al meer dan 35 jaar is Kamphoftrappen de nummer één in het ontwerpen en produceren van stalen trappen. De specialisten van Kamphof werken hard om uw wensen te vertalen naar een maatwerk stalen trap. In een vrijblijvend adviesgesprek worden alle eisen en wensen van de klant opgenomen. Vervolgens gaan onze ontwerpers bezig met het vertalen van uw wensen naar een ontwerp die voldoet aan alle technische eisen en voorschriften. Na akkoord van de klant zal de op maat gemaakte stalen trap in productie genomen worden. Kamphof verzorgt ook de montage en het vervoer van de stalen trap.


Soorten stalen trappen

Rechte trappen

Rechte stalen trap

Bekijken »
  Spiltrappen

Stalen Spiltrap

Bekijken »
  Designtrappen

Stalen Design trap

Bekijken »
  Brandtrappen

Stalen Brandtrap

Bekijken »
 
 
Bekijk alle trapmodellen »

De specialist in Stalen trappen

  • Al meer dan 35 jaar specialist in Stalen trappen
  • Professioneel advies
  • Lid van de Koninklijke Metaal Unie
  • Snelle levering en montage
  • Wij leveren stalen trappen aan particulier en bedrijven


Lid van Metaalunie
 

Informatie aanvragen over Stalen trappen

Wilt u meer informatie over de stalen trappen van Kamphof? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.