RVS Design Spiegel

rvs design spiegelKamphof Trappen is de specialist in allerlei soorten staalconstructies. Zo maken wij bijvoorbeeld ook roestvrij stalen design spiegels op maat. Met een RVS design spiegel van Kamphof Trappen kunt u uw woonkamer, gang of kantoor ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling geven. De RVS design spiegels van Kamphof Trappen zijn ook geschikt voor badkamers en slaapkamers als wanddecoratie.

RVS Design Spiegel op maat gemaakt

Kamphof Trappen maakt de RVS design spiegels speciaal voor u op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw design spiegel altijd de juiste maten heeft en past binnen uw huis, kantoor of restaurant. Het mooie stevige RVS profiel rondom de spiegel geeft een moderne en chique uitstraling aan de spiegel.

Onlangs hebben wij de volgende RVS design spiegel op maat gemaakt. De afmetingen van deze design spiegel inclusief lijst zijn 2000 mm x 900 mm.


Meer informatie over een RVS design Spiegel?

Wij maken enkel grootformaat RVS design spiegels. Wilt u meer informatie over deze design spiegels? Neemt u dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.