Nieuws

Nieuws over nieuwe projecten, trappen, bedrijfsontwikkelingen en producten.

Tweedehands brandtrappen

Wij hebben in Pesse een partij tweedehands brandtrappen voorradig. Bij belangstelling kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder


Stalen bouwschragen van Kamphof Trappen

De Kamphof bouwschraag is een begrip in de bouwwereld. Deze handige stalen bouwschraag is in drie standen te gebruiken, zodat de ideale werkhoogte bereikt kan worden. We hebben hem op de website gezet.

Lees verder

Kamphof Trappen aanwezig op beurs kavelverkoop Pesse

Woensdag 19 september 2012 wordt er een informatiebeurs gehouden die in het teken staat van de verkoop van vrije kavels in Pesse. Vanaf 16:00 uur is er een informatiemarkt in De Wenning in Pesse, waarbij Kamphof Trappen ook aanwezig is.

Lees verder

Bouwbesluit trappen 2012

Per 1 april 2012 is het nieuwe Bouwbesluit 2012 van kracht. Daarin zijn ook enkele wijzigingen op het gebied van trappen opgenomen. Wij beschrijven de belangrijkste in dit artikel.

Lees verder

Informatie over industrietrappen

Wij krijgen nog wel eens vragen over de toepassing van trappen in bedrijfsruimtes en magazijnen. Deze trappen moeten vaak aan bepaalde eisen en veiligheidsvoorschriften voldoen. Wij zijn op de hoogte van de laatste voorschriften en maken ook dit soort industrietrappen.

Lees verder

X-TEND gaas als traphek of balustradevulling

Wij bieden sinds enige tijd ook de mogelijkheid om X-TEND gaas toe te passen als balustradevulling. Hiermee kunnen prachtige gaashekken worden gemaakt die bestaan uit verschillende soorten roestvrijstalen kabels. De kabels worden bij elkaar gehouden door sterke rvs draadklemmen.

Lees verder