Kamphof Trappen

Een bestaande trap vervangen

U wilt een bestaande trap vervangen en u bent op zoek naar een specialist? Kamphof Trappen in Pesse, Drenthe, is al meer dan 35 jaar de trappenspecialist. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies en voor het vervaardigen van een nieuwe trap en de montage hiervan bij u op locatie.

Soorten trappen ter vervanging

Voor elke bestaande trap situatie hebben wij diverse soorten trappen ter vervanging. Er kan rekening gehouden worden met de bouwstijl van uw woning of pand, welke wensen en eisen u heeft ten behoeve van de functie en uitstraling van de nieuwe trap en uiteraard het budget. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende trappen en stijlen;

Trap op maat

Wilt u graag iets bijzonders wat uw woning of bedrijfspand complementeert? Uiteraard kunnen wij ook een trap op maat voor u maken afgestemd op uw wensen. Wij adviseren u graag bij het maken van materiaalkeuzes zoals hout en staal en de diverse accessoires zoals balusters. Voor iedere interieurstijl kunnen wij een trap op maat maken of uw huidige trap vervangen.

De trappen van Kamphof

Van A tot Z zijn wij betrokken bij het vervangen van een bestaande trap. Professioneel advies staat bij ons voorop. Vervolgens zal intern het design worden gemaakt van uw nieuwe trap of er wordt gekozen voor een bestaand ontwerp. Daarna zal de technische realisatie van de trap volgen door onze vakkundige mensen. Het monteren van de trap bij u op locatie wordt ook door ons zelf verricht. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze trappen waarborgen.

Offerte aanvragen of bezoek onze showroom

Wilt u graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een bestaande trap? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk ins. Uiteraard is het ook mogelijk om een selectie van onze trappen te komen bekijken in onze showroom in Pesse. Wij ontvangen u van harte in onze vestiging aan de A28 nabij Hoogeveen.