Balusters

Balusters vervullen een belangrijke functie in de balustrade van een trap, zowel constructief als architectonisch. Een baluster is een speciaal voor zijn doel vormgegeven, sterk geprofileerde zuil of spijl die gebruikt wordt om een balustrade te verstevigen en te verfraaien.

Stijlvolle baluster voor uw trap

Sierlijke stalen baluster als trap spijlBalusters zijn vaak een stijlvol onderdeel van de buitentrappen van historische herenhuizen en grachtenpanden. Daar worden ze gebruikt ter ondersteuning van de leuning. Deze balusters zijn meestal gemaakt van gietijzer en/of hout en soms donkergroen geverfd. Maar ook voor nieuwbouw maken wij stijlvolle ballusters op maat. Of u nu een klassieke of moderne uitstraling wenst, Kamphof Trappen adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Met de uitvoering van uw balusters geven wij uw trap een exclusieve stijl.

Meer informatie?

Als u echt iets bijzonders wilt, denken wij natuurlijk met u mee over de mogelijkheden van balusters. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer.